Goede (gezins)voornemens

Het is in ons gezin inmiddels een traditie. Ieder jaar maken we in de eerste week van januari onze ‘goede voornemens kalender’. De kinderen mogen een uitje met papa en mama verzinnen en iets opschrijven wat ze graag zouden willen leren in het nieuwe jaar. Wijzelf kiezen een uitje om met elkaar te doen en formuleren ook een ander persoonlijk doel. Ook formuleren we gezinsdoelen: uitstapjes die we met elkaar willen ondernemen.

De ‘goede voornemens kalender’ is ontstaan tijdens een gezinsmoment rond de jaarwisseling. Het is goed om met elkaar plannen te maken en Gods zegen daarover te vragen. Tegelijk geloven we dat je als gezin aan elkaar gegeven bent door God. Daarom inversteren we graag in onze kinderen en in elkaar. Tegelijk geloven we dat ons leven in Gods handen is en willen we in die afhankelijkheid leven.

Dit jaar is onze kalender een heus kunstwerk geworden. Het kleine hartje is voor onze zoon en broertje Joren, die mag opgroeien bij God in de hemel en toch nooit ontbreekt in het hart van ons gezin. Onze gezin in een hart, in liefde. Het thema is 1 Korinte 13:4-7 (uit de Bijbel in Gewone Taal). We willen als gezin in liefde samenleven. Dit is onze uitdaging.

image02 image03 image04 image05 image06 image07 image08 image09

 

Advertenties

Een gedachte over “Goede (gezins)voornemens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s